Grelna preproga MySun

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?

Vse več ljudi se odloča, da bo prostore talno ogrevalo. Številne prednosti, ki jih prinaša te vrste ogrevanje se zato lahko izkoristijo kot dodatno ogrevanje, dokaj mile pa skoraj več ne kažejo potreb še po kakšni drugi obliki. Vsakemu, ki se zanima za nov način ogrevanja, so še kako pomembni stroški investicije.

Preberite več
Prednosti talnega gretja

Brez copat po stanovanju

Na človeških stopalih se nahaja veliko drobnih točk, ki spodbujajo delovanje vseh naših vitalnih organov, krvnega obtoka in endokrinih žlez. Pri refleksno-conski oz. refleksni terapiji terapevti s pritiskanjem na refleksne cone na stopalih izzovejo refleks, ki preko živčnih, električnih, kemičnih in magnetnih impulzov vzpodbuja samozdravilni mehanizem telesa, ter pomaga pri številnih težavah (težave s hrbtenico, glavoboli, nespečnost…).

Preberite več
Ljubezen na prvi korak

Ljubezen na prvi korak

Vas pozimi pogosto zebe v podplate, ko hodite naokoli po vašem stanovanju? Vas boli glava, ko prejmete račun za ogrevanje? Vas motijo radiatorji, ki jih imate po celem stanovanju?

Preberite več
MySun Grelna folija GF608

Želite, da tudi vaš dom postane bolj prijeten?

Ne le v Evropi, pridobivanje energije z okolju prijaznimi sistemi, je aktualna globalna tema. Tehnologije se nenehno prilagajajo zahtevam, zanimanje za razvoj energetsko učinkovite in ekološko prilagojene ogrevalne tehnike pa nenehno raste.

Preberite več
Talno ogrevanje in vaša stopala vam bodo hvaležna

Talno ogrevanje in vaša stopala vam bodo hvaležna

Ali se ukvarjate z jogo, pa vas motijo hladna tla? Tradicionalno ogrevanje v zimskih dneh je lahko prava muka. Z radiatorji prostorov ne ogrejemo tako hitro oziroma ogrejemo le prostorčke, ki so najbližji radiatorju.

Preberite več
Talno ogrevanje: Električno proti toplovodnemu

Talno ogrevanje: Električno proti toplovodnemu

Talno ogrevanje ni nov izum, saj so že stari Rimljani, pred več kot 2000 leti, v zdraviliščih in bogatih zasebnih hišah ogrevali tla. Predhodnica današnjega talnega ogrevanja je izgledala tako: pod tlemi bivalnega prostora ali prostora term je bila kurilnica. Tam je vroč zrak, ki so ga proizvajala drva v peči, krožil.

Preberite več
Naložbo (izdelavo spletnih strani in spletne trgovine) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.