IR-OGREVANJE, KI JE UČINKOVITEJŠE OD IR-PANELOV

Električno IR talno gretje MySun je cenovno ugodna, energetska varčna in zdrava rešitev za vaš dom. Zagotavlja visoko bivalno udobje, ki ga spremljata nizka začetna investicija in dolga življenjska doba brez vzdrževanja. Učinkovitost električnega talnega gretja MySun vam zagotavlja več značilnosti:

  • Skoraj idealen profil toplote: Tla enakomerno oddajajo toploto v prostor, zato ne prihaja do pregrevanja zraka pod stropom in s tem do nepotrebne porabe energije.
  • Nižja temperatura zraka: Velika ogrevalna površina in enakomerno razporejena toplota po tleh vam omogoča, da občutite isti nivo udobja pri 2-3 stopinjah nižji temperaturi zraka v prostoru, kot pri klasičnem ogrevanju.
  • Popoln nadzor nad ogrevanjem: Na varčnost talnega gretja MySun lahko vplivate tudi sami preko termostatov, ki vam omogočajo nastavitev urnika ogrevanja. Ogrevanje tako popolnoma prilagodite svojim potrebam in željam. Termostat lahko namestite tudi v vsak prostor posebej in si tako v različnih prostorih temperaturo samostojno regulirate.

Električno talno gretje MySun je superioren sistem IR-ogrevanja in je boljša izbira od IR-panelov še posebej takrat, ko gradite ali prenavljate.
Čeprav gre v obeh primerih za IR-ogrevanje, ima električno talno gretje skoraj idealni profil toplote, ki ga z radiatorskim ogrevanjem in IR-paneli ne moremo doseči. Velja pravilo, da večja kot je ogrevalna površina grelnega telesa, bolj je sistem ogrevanja učinkovit, ekonomičen in udoben. IR-paneli so dobra alternativa električnem talnem gretju predvsem takrat, ko ne želite posegati v tla.

ENOSTAVNA MONTAŽA, BREZ VZDRŽEVANJA

Montaža električnega talnega gretja MySun je preprosta, hitra in poteka brez večjih gradbenih del. Električno talno gretje je v primerjavi s klasičnim talnim gretjem lažje, tanjše in ne potrebuje kotla, kotlovnice, cevi in drugih naprav. Električno talno gretje MySun prav tako ne potrebuje nobenega vzdrževanja.

PRIMERNO ZA VSE VRSTE TALNIH OBLOG

Električno talno gretje MySun lahko položite pod večino talnih oblog, kot so parket, laminat, ploščice, topli pod, tepih, PVC in vinil.

Glede na način vgradnje lahko izbirate med grelnimi preprogami in grelnimi folijami. Grelne preproge lahko položite pod več ali manj vse vrste talnih oblog, grelne folije pa se uporabljajo za pod plavajoče pode.

100 % SVOBODA PRI REGULACIJI IN POPOLNI NADZOR NAD OGREVANJEM

S pametnim termostatom MySun Smart WiFi lahko električno ogrevanje vašega doma upravljate kadarkoli, kjerkoli.
Poleg pametnega termostata MySun Smart WiFi, ki mu pripada brezplačna mobilna aplikacija (primerna tako za Android kot tudi iOS uporabnike), so na voljo tudi drugi termostati, primerni tako za manj kot tudi bolj zahtevne stranke.

PRIJAZNO ZDRAVJU IN PRIJETNO ZA BIVANJE

  • Ne izsušuje zraka
  • Ne dviga prahu
  • Vedno topla tla

IZKORISTITE 50 % POPUST V MAJU

Ob spletnem nakupu grelne folije ali grelne preproge poljubnih dimenzij si zagotovite 50 % popust na kateri koli MySun termostat. Akcija velja do 31. 5. 2022.

ZAGOTOVLJENA KVALITETA, DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA IN GARANCIJA

Električno talno gretje MySun ima življenjsko dobo 30+ let in 20 let garancije brez doplačila.

POTREBUJETE POMOČ PRI IZBIRI TALNEGA GRETJA IN PROJEKTIRANJU?

Strankam že 17 let svetujemo in jim pomagamo pri najoptimalnejši izbiri ogrevanja glede na potrebe in želje. Na podlagi vašega tlorisa ali skice prostora vam tudi izrišemo projektni načrt in zagotovimo potrebno podporo za profesionalno izvedbo.