Novo v ponudbi

Novo – radiatorji Adeos in Airevo

Radiatorji Adeos in Airevo

Posebnost električnih hibridnih radiatorjev ADEOS in AIREVO je v tem, da združujejo tri načine ogrevanja; IR ogrevanje, akumulacijo in konvekcijo. Ta kombinacija patentiranih grelnih teles in inteligentne krmilne enote omogoča vrhunsko bivalno udobje ob minimalni porabi električne energije. Za vse, ki želite več kot le topel dom!
Električni radiatorji ADEOS in AIREVO združujejo tri načine ogrevanja; IR ogrevanje, akumulacijo in konvekcijo. Kombinacija, ki je razvita z enim samim ciljem: da uporabniku nudi vrhunsko bivalno udobje in hkrati prihranek pri porabi elektrike.
Radiatorje ADEOS in AIREVO odlikuje moderen in brezčasen dizajn, ki se prilega tako modernim kot tudi klasičnim prostorom. Patentirana inteligentna kontrolna enota omogoča digitalno krmiljenje z možnostjo časovnega programiranja. Funkcija zaznavanja odprtega okna in detektor prisotnosti v prostoru pa še dodatno prospeva k manjši porabi električne energije.
Grelni element radiatorjev je IR grelna folija v kombinaciji z litoželeznim grelnim elementom FONTE ACTIVE®. Radiatorji so v celoti izdelani v Franciji, imajo 5-letno garancijo in so popolnoma v skladu z novo EU direktivo EcoDesign ErP 2018.

 

SESTAVA HIBRIDNIH RADIATORJEV ADEOS IN AIREVO