ODGOVORNI SMO DO OKOLJA

V KOOP TRGOVINI smo skrbni in odgovorni do okolja, zato smo pri izbiri vseh prodajnih programov vedno pozorni tudi na ekološki vidik. Odločamo se za proizvajalce, ki izbirajo ekološko primerne materiale in proizvajajo na okolju prijazen način. Strankam na vseh področjih zagotavljamo najsodobnejše ter okolju in človeku prijazne rešitve.

SLEDIMO NOVOSTIM IN SE IZOBRAŽUJEMO

Vlaganje v nova znanja in sledenje novostim nam je ključnega pomena, saj se zavedamo, da lahko odlično svetujemo in ponudimo najboljše samo, če sledimo trendom in najsodobnejšim rešitvam. Na podlagi novo pridobljenih znanj osvežujemo in dopolnjujemo tudi naš prodajni program.

ŽE VEČ KOT 30 LET PUŠČAMO SLEDI

Že od leta 1990 nudimo svojim kupcem najboljše rešitve, ki so prilagojene za potrebe vsakega posameznika. Ponosni smo, da že več kot 30 let svojim kupcem ponujamo najboljše. Naše korektno in kakovostno poslovanje že vrsto let zapored dokazujemo s certifikatom zlate odličnosti AAA in certifikatom poslovne odličnosti Excellent SME Slovenija.

Smo in želimo ostati podjetje, ki mu stranke po vsej Sloveniji zaupajo zaradi strokovne usluge in kakovosti, tehnološke dovršenosti izdelkov ter široke ponudbe inovativnih in renomiranih izdelkov svetovno znanih proizvajalcev, kot tudi visokokakovostnih lastnih blagovnih znamk.

AAA Platinasta odličnost

Bureau Veritas - Certification

AAA Platinasta odličnost

Koop - Več kot 30 let

 

ZAKAJ SODELOVATI S KOOP TRGOVINO?

NUDIMO TEHNIČNO PODPORO

Z našimi strankami – z vami – smo v dnevnem kontaktu. Če in ko nas potrebujete, vam nudimo individualno svetovanje in možnost preizkušanja opreme v vaših prostorih. Prilagajamo se vašim potrebam in iščemo za vas najbolj optimalne rešitve.

IMAMO ŠIROKO PONUDBO

S celovitim programom električnega ogrevanja lahko opremimo vaše prostore “od glave do pet”. V našem asortimaju ponujamo tako znane tuje blagovne znamke kot tudi lastno blagovno znamko visokokakovostne električne ogrevalne tehnike MySun.

ZAGOTAVLJAMO LOGISTIČNO PODPORO

Imamo veliko in dobro založeno skladišče, kar nam omogoča, da vam naročeno dobavljamo hitro in ažurno.

PRILAGAJAMO SE VAŠIM POTREBAM

Tudi kadar sami niste popolnoma prepričani, ali ste izbrali najboljšo rešitev za svoje potrebe, vam naši komercialisti znajo svetovati. Našim strankam velikokrat z manjšimi spremembami v naročilu prihranimo denar in pomagamo izbrati opremo, ki je za njihove potrebe najustreznejša.

SMO KONKURENČNI

Zavedamo se, da je ob široki izbiri pomembna tudi cena. Vedno iščemo le najboljše za vas, po najboljši ceni.