Vas skrbijo podražitve plina in kurilnega olja?

O tem, zakaj je električno talno gretje ena izmed najhitrejših in najugodnejših rešitev za znižanje stroškov ogrevanja in kako se lahko lotite manjših investicij v ogrevanje, preberite v nadaljevanju.

UGODNEJŠE IN UČINKOVITEJŠE OD KLASIČNIH SISTEMOV OGREVANJA

Električno talno gretje MySun je cenovno ugodna, energetska varčna in zdrava rešitev za vaš dom. Zagotavlja visoko bivalno udobje, ki ga spremljata nizka začetna investicija in dolga življenjska doba. Učinkovitost električnega talnega gretja MySun vam zagotavlja več značilnosti:

  • Skoraj idealen profil toplote: Tla enakomerno oddajajo toploto v prostor, zato ne prihaja do pregrevanja zraka pod stropom in s tem do nepotrebne porabe energije.
  • Nižja temperatura zraka: Velika ogrevalna površina in enakomerno razporejena toplota po tleh vam omogoča, da občutite isti nivo udobja pri 2-3 stopinjah nižji temperaturi zraka v prostoru, kot pri klasičnem ogrevanju.
  • Ni izgub preko medijev: Sam princip delovanja električnega talnega gretja omogoča, da ne prihaja do takšnih izgub kot pri klasičnih sistemih ogrevanja, saj se energija skoraj v celoti pretvori v toploto. Hkrati ne prihaja do izgub preko medijev, kot so cevi in dimnik, tudi izgube pri prezračevanju prostora so manjše.
  • Popoln nadzor nad ogrevanjem: Na varčnost talnega gretja MySun lahko vplivate tudi sami preko termostatov, ki vam omogočajo nastavitev urnika ogrevanja. Ogrevanje tako popolnoma prilagodite svojim potrebam in željam. V vsak prostor lahko namestite svoj termostat in si tako v različnih prostorih temperaturo samostojno regulirate.

ENOSTAVNA MONTAŽA, BREZ VZDRŽEVANJA

Montaža električnega talnega gretja MySun je preprosta, hitra in poteka brez večjih gradbenih del. Električno talno gretje je v primerjavi s klasičnim talnim gretjem lažje, tanjše in ne potrebuje kotla, kotlovnice, cevi in drugih naprav. Električno talno gretje MySun prav tako ne potrebuje nobenega vzdrževanja.

PRIMERNO ZA VSE VRSTE TALNIH OBLOG

Električno talno gretje MySun lahko položite pod večino talnih oblog, kot so parket, laminat, ploščice, topli pod, tepih, PVC in vinil.

Glede na način vgradnje lahko izbirate med grelnimi preprogami in grelnimi folijami. Grelne preproge lahko položite pod več ali manj vse vrste talnih oblog, grelne folije pa se uporabljajo za pod plavajoče pode.

100 % SVOBODA PRI REGULACIJI IN POPOLNI NADZOR NAD OGREVANJEM

S pametnim termostatom MySun Smart WiFi lahko električno ogrevanje vašega doma upravljate kadarkoli, kjerkoli.
Poleg pametnega termostata MySun Smart WiFi, ki mu pripada brezplačna mobilna aplikacija (primerna tako za Android kot tudi iOS uporabnike), so na voljo tudi drugi termostati, primerni tako za manj kot tudi bolj zahtevne stranke.

PRIJAZNO ZDRAVJU IN PRIJETNO ZA BIVANJE

  • Ne izsušuje zraka
  • Ne dviga prahu
  • Vedno topla tla

POSTOPNE INVESTICIJE, TAKOJŠNJI PRIHRANEK

Se ogrevate na plin in se bojite enormnih položnic? Želite čim hitreje ukrepati ampak ne morete v trenutku menjati celotnega sistema ogrevanja?

Popolna neodvisnost sistema električnega talnega gretja vam omogoča, da si prostore opremljate postopoma (npr. najprej kopalnica, naslednji mesec spalnica, …). V trenutku, ko si v nek prostor namestite električno talno gretje, lahko tam občutno zmanjšate uporabo klasičnega centralnega ogrevanja ali pa ga popolnoma ugasnete. Na ta način lahko že takoj vplivate na zmanjšanje stroškov ogrevanja na plin, z nizkimi investicijami pa postopoma opremljate prostore po potrebi.

ZAGOTOVLJENA KVALITETA, DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA IN GARANCIJA

Električno talno gretje MySun ima življenjsko dobo 30+ let in 20 let garancije brez doplačila.