Vas skrbijo podražitve plina in kurilnega olja?

O tem, zakaj so IR paneli MySun ena izmed najhitrejših in cenejših rešitev za znižanje stroškov ogrevanja in kako se lahko lotite manjših investicij v ogrevanje, preberite v nadaljevanju.

UGODNI IN VARČNI

IR paneli MySun so cenovno ugodna, energetsko varčna in zdrava rešitev za vaš dom. Začetna investicija je neprimerljivo nižja od drugih sistemom ogrevanja, na leto pa z IR-ogrevanjem lahko prihranite vse od 40 % pa do 60 %. Varčnost IR panelov MySun vam zagotavlja več dejavnikov:

  • Ni izgub: Energija se skozi IR-panele MySun v celoti spremeni v toploto, ki segreje prostor.
  • Manj vklopov v dnevu: Značilnosti IR-ogrevanja omogočajo daljše ohranjanje toplote v prostoru, zato prihaja tudi do manj vklopov sistema v dnevu kot pri klasičnih sistemih ogrevanja.
  • Nižja temperatura zraka: Ker so pri IR-ogrevanju ogrete vse površine v prostoru, občutite isti nivo udobja pri 2-3 stopinjah nižji temperaturi zraka v prostoru, kot pri klasičnem ogrevanju.
  • Popoln nadzor nad ogrevanjem: Na varčnost IR panelov MySun lahko vplivate tudi sami preko termostatov, ki vam omogočajo nastavitev urnika ogrevanja. Pri IR-panelih je vsak prostor posebej krmiljen, zato v vsakem porabimo toliko, kolikor potrebujemo.

NE POTREBUJEJO VZDRŽEVANJA

IR paneli MySun ne potrebujejo nobenega vzdrževanja, ker ne vsebujejo nobenih gibljivih delov, tekočin ali plinov, za katere bi bilo potrebno letno vzdrževanje. Tudi sama montaža je izjemno enostavna in hitra, namestitev IR-panelov poteka brez večjih gradbenih del.

PRIJAZNI ZDRAVJU IN PRIJETNI ZA BIVANJE

  • Ne izsušujejo zraka
  • Ne dvigajo prahu
  • Grejejo kot sonce, a brez škodljivih UV-žarkov.
  • Sušijo stene in preprečujejo nastanek plesni

100 % SVOBODA PRI REGULACIJI IN POPOLNI NADZOR NAD OGREVANJEM

S pametnim termostatom MySun Smart WiFi lahko električno ogrevanje vašega doma upravljate kadarkoli, kjerkoli. S tovrstnim pametnim termostatom tako dobite še več svobode pri regulaciji. Recimo, da se peljete iz službe, ko se je zunaj naenkrat shladilo in želite si, da bi prišli v ogret v dom. S pametnim termostatom lahko preko pametnega telefona že na poti vklopite ogrevanje in uživate ob prihodu v topel dom.

Poleg pametnega termostata MySun WiFi, ki mu pripada brezplačna mobilna aplikacija (primerna tako za Android kot tudi iOS uporabnike), so na voljo tudi drugi termostati, primerni tako za manj kot tudi bolj zahtevne stranke.

POSTOPNE INVESTICIJE, TAKOJŠNJI PRIHRANEK

Se ogrevate na plin in se bojite enormnih položnic? Želite čim hitreje ukrepati ampak ne morete v trenutku menjati celotnega sistema ogrevanja?

Popolna neodvisnost IR panelov vam omogoča, da si prostore opremljate postopoma (npr. najprej kopalnica, naslednji mesec spalnica, …). V trenutku, ko si v nek prostor namestite IR panele, lahko tam občutno zmanjšate uporabo klasičnega centralnega ogrevanja ali pa ga popolnoma ugasnete. Na ta način lahko že takoj vplivate na zmanjšanje stroškov ogrevanja na plin, z nizkimi investicijami pa postopoma opremljate prostore po potrebi.

IR paneli so v tem primeru odlična rešitev za dogrevanje ali primarno ogrevanje posameznih prostorov.

ZAGOTOVLJENA KVALITETA, DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA IN GARANCIJA

IR paneli MySun so konkurenčne kvalitete, le ugodnejši.

Izdelani v EU, imajo življenjsko dobo 30+ let in 15 let garancije brez doplačila.